hits

Etter en laaang pause..

HOBBIES Activity Amusement Freetime Interest
Licensed from: onephoto / yayimages.com


.. så skal jeg oppdatere dere litt.

Jeg har nemlig jobbet, fått 2 nye hobbyer og hatt en litt tøff start på året. Men den tøffe biten lar jeg ligge til eventuelt en annen gang.

En av mine nye hobbyer er å dreie tre. Jeg har ønsket meg en dreiebenk lenge og nå fikk jeg tilslag på en på finn som jeg fikk i bursdagsgave.

Jeg har funnet mye glede i å stå på verkstedet å dreie, det får tankene vekk og jeg føler jeg lever. Jeg skaper noe! Jeg er ikke veldig flink enda, men det kommer seg jo :)

Her skal dere få se litt av utviklingen:

Dette er den første tingen jeg laget. Den ble mye mindre enn den skulle og er ikke jevn. Men den ligner i alle fall på det den skulle bli :)

Så laget jeg denne micro bollen :) Den ble bedre, men fortsatt ikke bra i følge mine standarer. Noen ujevnheter og hakk.

Og så ble det denne bollen. Nå har jeg funnet pussepapiret og olje, så denne ble rimelig glatt og fin :) En utvikling kan man si.

Den siste tingen jeg laget er et juletre som jeg tenkte jeg skulle selge på julemarkedet til jul. Man må jo begynne å samle noe man kan selge til det og :) Men den har jeg ikke bilde av alene. Så neste bilde vil være av de 4 tingene jeg har laget til nå.

Det å dreie tre er en kunst, en kunst jeg kanskje aldri vil få 100% til, men det gjør ikke noe. Er det ikke derfor det heter hobby og ikke jobb?

Den andre hobbyen jeg har begynt med er å skrive bok. En bok for de over 16 år og vil ligge i kategorien spenningsroman. Jeg har nå holdt på med boken i 4 dager, og har kommet til 9 sider/ 5707 ord. Jeg har masse på lager og kommer til å legge ut en teaser etterhvert, når boken nærmer seg slutten en eller annen gang :) Jeg har funnet ut at jeg faktisk har litt talent for å skrive og jeg har masse historier å gi, så dette kan bli spennende etterhvert :)

For de som lurer, ja, jeg har det bra. Jeg stortrives på Siggerud med samboeren/forloveden min og hennes datter. Videre så er jeg på søken etter ny jobb. Ikke fordi jeg mistrives der jeg jobber nå, men jeg ønsker å utvikle meg videre og kanskje få litt mer ansvar. Derfor har jeg stupt inn i det å søke på en høyere stilling på den arbeidsplassen jeg allerede er. Samt at jeg har åpnet CVen min på finn.no og LinkedIn. En spennende tid fremover, med nye hobbyer, visjoner og fraspark.

Jo, jeg må nevne at min kjære har åpnet nettbutikk. www.brevsett.no heter den. Der selger hun brevark, brevsett, konvolutter, penner, tape osv for de som fortsatt skriver brev til hverandre for hånd. Anbefaler å ta en tur innom norges eneste i sitt slag :)

#langelandene #hobby #tredreiing #bok #jobb #CV #nettbutikk #brevsett #linkedin #finn.no #blogg

2 kommentarer

postbox

27.02.2018 kl.00:04

Det så gøy ut! Jeg har bare dreid leire og det blei mye skeivere og rarere enn dine ting 😂

langelandene

27.02.2018 kl.09:25

Leire kan være gøy det :) Men er nok mere jobb og øving med leire enn med solid tre. Håper du fortsetter og blir bedre. Lykke til :)

Skriv en ny kommentar

langelandene

langelandene

37, Ski

En mann i min beste alder, 2 barn (7 og 8), samboer med bonusbarn (9) og jobber som elektriker!

Kategorier

Arkiv