hits

#metoo

Crying girl with makeup
Licensed from: BDS / yayimages.comHelt i begynnelsen vil jeg si at seksuell trakassering ikke er ok. Verken mot mannfolk eller kvinner. Overgrep og tvang skal ikke forekomme og bruk av sine maktposisjoner ikke er godkjent!

Jeg må slenge meg på debatten og alt rundt #metoo kampanjen. Kampanjen i seg selv er jo bra, hvor vi får lys på den litt mørke siden av bransjer, kanskje spesielt skuespiller bransjen.
MEN! Har vi blitt en gjeng sutrekopper som ikke tåler et komplement? Jeg leste her på nett en dag at det å være gentleman er så sjeldent at det blir tatt som flørting.. har det gått for langt?

Om jeg går bort til noen og gir de et komplement om at de har på seg fine klær og samtidig tar de på skulderen, nei, da er de plutselig med i #metoo.. Eller 20-40 år gamle saker, hvor de frivillig har gått på med på å ligge seg til en skuespiller rolle, er man da plutselig #metoo representant? Jeg synes vi har blitt en gjeng sutrepaver som ikke tåler å bli sett på, tatt på (da på normale steder), gitt kommentarer osv. Vi må nok tåle mer mener jeg!

Man touching chin of his girlfriend
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

Som bilde viser, en mann som tar en kvinne på haken. Kanskje for å vise at man bryr seg. Ikke fordi han har lyst på å gå i buksene hennes eller fornærme. Er man en del av #metoo da? Det virker sånn på mange som står frem, for å få oppmerksomhet, debatt rundt seg selv...

Jeg skal ikke dra denne diskusjonen så veldig langt, for jeg rører ved et veldig sårbart tema for mange som virkelig har opplevd seksuell trakassering og overgrep, men føler jeg vil sette lys på det at vi bør kunne tåle litt, tåle at noen bryr seg, eller synes vi er pene. Tåle et komplement, tåle å bli tatt på!

#metoo #blogg #langelandene #seksuelltrakassering #seksuell #trakassering #kvinner #menn #overgrep

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

langelandene

langelandene

36, Ski

En mann i min beste alder, 2 barn (7 og 8), samboer med bonusbarn (9) og jobber som elektriker!

Kategorier

Arkiv