Det store dragsuget!

Screaming person flashflood tsunami warning sign
Licensed from: PiLens / yayimages.com


Dragsuget, det store dragsuget tar deg med. Det drar deg, det kaster deg hit og dit. Følelsene er et virrvarr. Du klarer ikke tenke klart. Følelsene er for mange, opplevelsene er for mange og du føler du drukner.

Sånn kan det føles når alt litt på kanten og noe over kanten treffer deg på en gang. Det er ikke trivelig og du er i et konstant kaos!

Livet byr på sånne dager, uker eller år.. Og akkurat nå har det vært en slik uke. Det traff oss som en knyttneve i magen, hammer i hode og slo igjen og igjen.
Vi klarer oss, takket være at vi har det så fint sammen, og vi går igjennom det med den samme positive innstillingen. Men noen ganger går tankene dit og slår en ut igjen.

Godt vi har hverandre sier reklamen for matkroken. Og sånn er det. Godt å ha noen å støtte seg på. Er evig takknemlig for den støtten jeg får hos min kjære og den støtten jeg får lov å gi. Slippe å alltid være den sterke, selv om vi må det ovenfor de små i familien. På med nytt mot og ser fremover, det er det vi gjør.

Brighter future
Licensed from: silent47 / yayimages.com


Ikke se seg bakover, men se fremover mot en lysere fremtid. Leke med tanken på det positive som ligger foran oss. Det er det som holder oss oppe.
Tankene går til de som opplever det samme, de som ikke klarte å reise seg igjen. Vi klarer det, med hverandres hjelp og støtte.

Det har vært mange tårer den siste uken, mange følelser blant både voksne og barn. Men vi klarer det!

Takk for den flotte familien jeg har!!

#familie #støtte #nærhet #tanker #tårer #fremtid #langelandene #blogg 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

langelandene

langelandene

36, Ski

En mann i min beste alder, 2 barn (7 og 8), samboer med bonusbarn (9) og jobber som elektriker!

Kategorier

Arkiv

hits