De siste 5 månedene...

Hand holding nest with golden egg
Licensed from: alistaircotton / yayimages.com

... har jeg lagt gullegget!

Jeg skal fortsette videre på et innlegg der jeg skrev om at jeg hadde truffet noen. Der jeg skrev at jeg skulle skrive mer senere, og nå har senere kommet :)

Jeg har fått meg kjæreste, vi møttes en 3-4 ganger ute før jeg ble ho med hjem. Jeg besøkte ho og datteren flere ganger innen kort tid. Det ble så mye korte besøk at datteren faktisk lurte på når ho og mamma skulle få være alene litt :) Men vi hadde det jo koselig, skravla og lo. Kjentes ut som om vi hadde kjent hverandre hele livet.

Så begynte jeg å sove over. Fungerte fint det. Trivdes godt sammen og vi var vel sammen omtrent hver dag. Noen ganger kom dem opp til meg og noen ganger var jeg hos dem. Barna mine ble introdusert og det ble full klaff! Barna lekte godt sammen og vi koste oss skikkelig.

Kids running
Licensed from: iimages / yayimages.com

Til slutt bodde vel dama og datteren omtrent hos meg og vi kjøpte en hund sammen. Så begynte vi å lete etter hus å kjøpe sammen. Det ble noen visninger, men vi fant liksom ikke noe som var oss. Men så dukket huset opp! Så vi gikk i banken og søkte lån. Samme dag vi skulle legge inn bud fikk vi beskjed om at vi fikk lånet og vi kunne kjøpe huset :)

Pakking, vasking, rydding, kasting, planlegging... Alt gikk i et forrykende tempo. Fikk god hjelp fra venner og familie. Huset ble pakket ferdig og vi overtok huset. Flyttebyrået kom og flyttet alt mitt over i det nye huset og vi flyttet inn. Samboere!

Nå bor vi sammen, med 2 bikkjer og 3 barn. Kjøpt ny bil som vi hentet på onsdag og alt er vel! Som jeg skrev innledningsvis, jeg tror jeg har lagt gullegget!

Happy fredag folkens!

#kjæreste #samboer #hund #barn #familie #blogg #langelandene #date #storfamilie

5 kommentarer

Gunnipi :)

06.10.2017 kl.08:35

Så hærlig!!! Sånt liker jeg å lese! Gratulerer!!! :)

langelandene

06.10.2017 kl.09:56

Takk! Jeg har hatt de 5 mest fantastiske månedene i mitt liv!

May Britt

06.10.2017 kl.10:21

så flått når alt klaffer. Av og til bare detter brikkene på plass i livet . Å alt føles perfekt å riktig. En deilig følelse i unner alle. Så gratulerer så masse. Å sett pris på hverdags gledene å hverandre. Det er det viktige i livet.

langelandene

06.10.2017 kl.10:37

Takk! ??

Gunnipi :)

07.10.2017 kl.12:55

<3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

langelandene

langelandene

36, Ski

En mann i min beste alder, 2 barn (7 og 8), samboer med bonusbarn (9) og jobber som elektriker!

Kategorier

Arkiv

hits