Håndverkere, hva kan man forvente?

carpenter's tools
Licensed from: alexkosev / yayimages.com

Hva kan man forvente av en håndverker? At de gjør jobben sin så fort de kan? At det er synd på de, så de trenger 1 time matpause og 100 røyk i løpet av en arbeidsdag? At de drar ut timene sine? Minst mulig på lengst mulig tid?

Nå er jeg håndverker selv av yrke. Jobber som elektriker, før som service-elektriker, men de siste 5 årene som byggstrømselektriker.. Jeg jobber det beste jeg kan og prøver så godt jeg kan å ta så korte pauser som mulig. Jeg står på og svetter hver dag på jobb. Noen dager har man en drittdag, det skjer, men da må man gjøre sitt beste uansett. 

Har nå en tømrer her for å hjelpe meg med å få ferdig terrassen min, for det gikk ikke med en knekt tå. Første dagen var det en mann, han fikk da gjort en del pirkearbeid og tatt en del av 2 etg av terrassen. Dag 2 kom det 2 stk, og de fikk tilsammen gjort mindre enn han første dag 1.... hva skjer? Jeg trodde det skulle gå litt fortere liksom.

Female industrial worker taking break from work at timber yard
Licensed from: moodboard / yayimages.com

Ble det for mange kaffepauser? Jeg var borte i 4 timer, så jeg vet ikke.. men ikke vil jeg betale for det heller. De fikk alt servert på et fat, sorterte planker og stendere, skruer og verktøy. Batterier som hadde holdt ut dagen, og til og med kaffe og kake. Var jeg for snill? Trodde de at de kunne lure meg?

Nå skal de tilbake om en stund for å fullføre.. hva gjør jeg?

Er dette generelt hvordan håndverkerbransjen har blitt? Lure kunden for timer?

#blogg #langelandene #håndverker #snekker #tømrer #elektriker #byggebransjen 

2 kommentarer

Torunn

20.06.2017 kl.22:33

Er du HELT sikker på at du er blitt lurt?

I blant tar det grunnleggende arbeidet lang tid. Før plankekjøringa kan begynne.

langelandene

21.06.2017 kl.20:36

Hotakka: Dette var plankekjøring.. men har ikke blitt lurt. Jeg har kommunikasjon med sjefen dems. Og innlegget var for å sette et lys på håndverkere som kanskje tar seg en ekstra pause eller 3 :)

Skriv en ny kommentar

langelandene

langelandene

36, Ski

En mann i min beste alder, 2 barn (7 og 8), samboer med bonusbarn (9) og jobber som elektriker!

Kategorier

Arkiv

hits