Miste bankkort.. Ikke bra...

Credit card icon, flat design. Bankcard isolated on white background. Vector illustration, clip art
Licensed from: Borokh / yayimages.com

Jeg var ute i ski i går, drakk en dobbel kaffemocca på en café og koste meg (med hvem kan man komme tilbake til senere). Etter noen koselige timer humpet jeg meg ned til bilen (les, fortsatt på krykker og knekt tå) og satte nesen mot skolen til ungene for å hente de.

På veien var jeg tørst og tenkte at jeg fortjente noe å drikke på veien... men fant fort ut at det kunne jeg drite i. Leita i buksa, i kortholderen, i setene, under setene, i alle lommer og kriker og kroker.. ingen bankkort! Første jeg gjorde var å ringe til Ski Storsenter, de var veldig behjelpelige og gikk ned der bilen hadde stått og tittet til og med. All kreditt til kundeservice! Men ingen bankkort der... og hvilken café var jeg på igjen? Jeg måtte åpne google maps og se på kartet. fant det jeg mente var caféen (Café Sjarm) og ringte de. Der ble jeg møtt med ei som tydeligvis sto med korte mitt i hånden og lo lett i telefonen til meg :) Hun hadde prøvd å søke opp navnet mitt og skulle til å ringe. 

Jeg trakk et lettelses sukk og pulsen roet seg kraftig. Hun kunne fortelle meg at hun var der til ca 5 om jeg ville komme. Men det rakk jeg jo ikke, så hva skulle jeg gjøre da? Jo, svogern bor jo i Ski :) Så jeg ringte hanb og lurte på om han kunne dra bort på vei hjem fra jobb og hente kortet for meg. Og heldigvis kunne han det. 
Stress Relief
Licensed from: kentoh / yayimages.com

Fantastisk, når ungene var lagt og sov hos mamma og pappa kunne jeg jo dra ned til svogern og hente kortet! For en lettelse!

Nå sitter jeg her hjemme, med bankkort igjen, med kaffen ved min side og høyre ben høyt plantet på en stol ved siden av meg :)

#bankkort #café #kaffe #kaffemocca #sjarm #skistorsenter #svoger #lettelse #glede #date #unger #skole #google #googlemaps #langelandene #penger
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

langelandene

langelandene

36, Ski

En mann i min beste alder, 2 barn (7 og 8), samboer med bonusbarn (9) og jobber som elektriker!

Kategorier

Arkiv

hits