Knekt tå, hund og 17 mai...

Grange Flag of Norway
Licensed from: nazlisart / yayimages.com

Da var det 17 mai folkens.. Kaffe levert, frokost med mor til mine barn spist, unger i tog, underholdning, kaffekoking, unger på aktiviteter og en far som dro hjem for å stelle kroppen..

Ja, for jeg har nemlig knekt lilletåa! Høres lite ut, men er drit vondt og humper rundt på krykker. Det var da lørdag jeg lekte med bikkja, løp igjennom døråpningen, i alle fall skulle jeg det :) Hvor jeg skled og tredde lilletåa og den ved siden av på hver sin side av dørkarmen. Det kom et knekk og jeg seila igjennom den åpningen jeg skulle ha løpt. Gikk i knestående og kjente en utrolig smerte i foten. Min første reaksjon var å slå i gulvet så det sang.. som om det liksom skulle hjelpe på min smerte. Og så ble jeg iskald! Blodutredelsen var på vei allerede, en bit av lilletåa var borte og jeg blødde. Fikk vasket litt av den, så "gikk" jeg ned i kjelleren til førstehjelpsutstyret og teipet dritten til den andre tåa. Fant frem krykkene og så skulle liksom alt være bra.
Vært innom legen og konstantert at tåa er brekt, og at min førstehjelp var etter boka (takk til sivilforsvaret og speidern).

Bilde er tatt rimelig kort tid etter at jeg slo den, før teiping. I ettertid bl hele fremste delen av foten blå, gul og grønn, og noe lilla ;)
 

Så kommer jo utfordringen.. Jeg er jo alene, altså har ingen samboer eller noe slikt. Og jeg har en hund som krever ganske lange turer. Første dagene gikk greit, for da hadde jeg besøk som var snill å gikk for meg, men i går og i dag har jeg måtte gå selv, eller humpe om du vil si det. Jeg har derfor måtte gå/humpe ganske korte turer. Ha blitt ca 1km på krykker. Delvis på et ben, og delvis med avlastning og smerter, enorme smerter... Man skal jo i utgangspunktet holde dette benet i ro :(

Nå har jeg fått hvilt litt etter turen i dag med benet høyt, og jeg føler det går bedre. 17 mai er snart over og flagget skal fires, dagen går mot hell og jeg ser frem til kveldsbesøk :)

Håper alle har hatt en fin 17 mai feiring og at det norske flagget har vaiet høyt!

#17mai #knekttå #hund #bikkje #langelandene #flagg #lege #sykmeldt #glede #smerte
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

langelandene

langelandene

36, Ski

En mann i min beste alder, 2 barn (7 og 8), samboer med bonusbarn (9) og jobber som elektriker!

Kategorier

Arkiv

hits