Søndag 7 mai...

May 2017 calendar page.
Licensed from: PENCHAN / yayimages.com

Jeg våkner til en koselig melding på telefonen, hører små barneføtter som løper ned trappen for å gå på do, en lyd fra den andre småttissen som våkner og snart står å dundrer på døren til broren sin for ho må tisse :) Vi har sovet ganske lenge og jeg føler meg uthvilt! Dagen i går var fin og vi kom lenger på badet i 2 etg. Det gjør ikke noe om det regner litt, for dagen startet så bra og jeg har et smil om munnen.

I dag skal vi kose oss med en god frokost før vi sikkert skal spille litt brettspill. Det er fast søndagskos for oss 3 :) I ettermiddag skal det være ekstra fotballtrening for guttungen og vi skal da trene litt jeg og jentungen og. Begge er aktivt med på fotball, noe jeg synes er fint.

Nå sitter jeg med kaffekoppen på spisestua og skriver til dere. Ungene ligger i hver sin seng å sløver med tv eller netflix, en sløv og deilig søndagsmorgen altså ;)

En liten refleksjon sånn på formiddagen...
.. Jeg er medlem av diverse grupper på facebook. Kosegruppa f.eks. En gruppe med mye fjas og morro. Omtrent bare useriøst gøy. Og andre grupper som jeg er medlem av er bånn seriøse. gjenspeiler litt av hvem jeg er og hvordan jeg fungerer :) Men når er man for gammel for å være i en fjasegruppe? Er det aldreren som bestemmer det eller hvor gammel man føler seg?
 

Old Woman and Man Sitting in Livingroom
Licensed from: Creatista / yayimages.com

Jeg er 36, men føler meg som 20 i hode, trener og er ganske sprek.. Kanskje det er sånn de fleste føler seg? Og omverden som sier vi begynner å bli for gamle?

Ønsker i alle fall alle mine lesere en flott søndag!

Husk å følge meg på www.langelandene.net og på www.facebook.no/langelandene

#langelandene #facebook #mai #fotball #søndag #netflix #kos #gammel #ung #trene #fordommer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

langelandene

langelandene

36, Ski

En mann i min beste alder, 2 barn (7 og 8), samboer med bonusbarn (9) og jobber som elektriker!

Kategorier

Arkiv

hits