De døde med 3 dagers mellomrom!

Black Death
Licensed from: rigamondis / yayimages.com

Først døde den ene, så noen dager etter døde den andre. Ja, de var syke, men hvem skulle tro de døde så tett og på den måten?

Det var i vinter. Leo Kristine døde først. Vi skulle ut å mate kaninene og gi de vann og gulrot som vanlig. Svarten kom hoppende og glad, men vi så ikke Leo Kristine. Jeg fattet fort mistanke og sa ifra til jentungen om at jeg trodde kaninen hennes hadde dødd. Spurte om hun ville være der når jeg åpnet buret for å sjekke, noe hun ville. Det å åpne døra til det rommet i buret kaninen lå i var tungt, ikke at det var tung dør eller noe, men følelsen avå åpne inn til døden var ikke morro. Der lå det en grå, død kanin. Jeg konstanterte umiddelbart at dette måtte ha skjedd i løpet av natta. Jentungen ble lei seg, og kom med et gråtkvalt utrykk "Må vi dele kanin nå da"? Hun visste nok ikke hva hun skulle si, føle eller tenke stakkar.

Jeg tok Leo Kristine i en bærepose og plasserte ho i fryseren, for det gikk ikke ann å grave en grav nå. Vi gikk inn, og vi snakket en del rundt det å være lei seg når noen dør, kjæledyr eller mennesker. Vi fikk grått litt sammen og pratet masse!

Så dro barna til mammaen sin.Etter døden til Leo Kristine fulgte jeg Svarten opp ganske tett. De var jo tross alt syke begge to i utgangspunktet. Og jeg hadde lovt guttungen å gi tilbakemelding på hvordan det gikk med Svarten.

3 dager senere måtte jeg ta den tunge telefonen til guttungen. Men mor hans kunne fortelle at han ikke ville snakke og skjønte hva det dreide seg om. Svarten fikk da også en tur i fryseren.I går var det mildt og telen har vært borte en stund. Så guttungen mente det var på tide å få disse kaninene opp av fryseren og ned i jorda. Noe jeg var enig i. Jentungen slang seg med og vi gikk i gang med å lage kors, grave en grav og ta kaninene opp av fryseren.

Vi hadde 1 stille minutt for kaninene etter å ha begravd de, fått korsene på plass og plantet noen blomster på gravene.

Hvil i fred Leo Kristine og Svarten!


#kanin #kjærledyr #død #begravelse #påske #grav #barn

4 kommentarer

Nora Piscopo

10.04.2017 kl.12:55

Off så trist! Håper du får en fin mandag

may britt

10.04.2017 kl.16:26

så utrolig fint å viktig at barn for delta å vise sin sorg. det er tungt å miste noen man er gla i å det gjelder også kjæledyr. Å det å få prate om det å sette ord på tanker å følelser er ikkje altid like lett. men om det føler dei blir hørt å at du tar deg tida så gjør det underverker.

i trur det gir barna mer trygghet, forståelse, empati, å omsorg for både mennesker å dyr. egenskaper som er så utrolig viktige i livet. å at barn blir sett og hørt.gir det et godt selvbilde.

dandeliongina

12.04.2017 kl.18:11

Huff, dette var forferdelig trist... Mistet selv en av mine pelskledde barn for ca ett år siden. Lei meg enda..

langelandene

12.04.2017 kl.18:14

dandeliongina: Ja, det er leit når det skjer...

Skriv en ny kommentar

langelandene

langelandene

36, Ski

En mann i min beste alder, 2 barn (7 og 8), samboer med bonusbarn (9) og jobber som elektriker!

Kategorier

Arkiv

hits